SJC heeft zondagmiddag na twee opeenvolgende competitienederlagen de draad weer opgepikt. De Noordwijkers wonnen op bezoek bij VV Heino met 1-3. Voor de ploeg van Marcel IJzendoorn waren Wesley Haasnoot, Martijn van Trigt en Frans van Niel trefzeker.

In Overijssel kende SJC een droomstart. Op bezoek bij de nummer voorlaatst tekende Haasnoot al in de tweede minuut voor de 0-1. Een fout in de opbouw van SJC zorgde in de 38e minuut voor de gelijkmaker. Na de thee stelden de bezoekers orde op zaken, dat gebeurde halverwege de tweede helft in een tijdsbestek van een paar minuten. Eerst maakte Van Trigt op aangeven van Tom Duindam de 1-2, even later ging de bal op de stip na hands bij Heino. Van Niel was vervolgens trefzeker vanaf de stip.

Remise
Op de Zanderij vielen geen goals. SV Hillegom – FC Uitgeest eindigde in 0-0. De ploeg van Martijn Lagendijk staat met acht punten uit vijf duels nu vijfde op de ranglijst.

Heino –  SJC 1-3 (1-1)
Goals: Haasnoot, Van Trigt, Van Niel

SV Hillegom – FC Uitgeest 0-0