Valken ’68 is er dinsdagavond niet in geslaagd de knock-outfase van de Districtsbeker te bereiken. De formatie van Gerard de Geus speelde uit bij hoofdklasser en titelverdediger RKAVV uit Leidschendam met 1-1 gelijk. De Valkenburgers hadden alleen aan een zege genoeg om door te stoten na een nederlaag tegen Quick Boys en een winstpartij tegen Wateringse Veld Gona. In blessuretijd viel echter de gelijkmaker.

Corstiaan Paap scoorde na krap een half uur en leek de matchwinner te gaan worden. Valken ’68 leek het te gaan redden, maar in blessuretijd kwam de thuisploeg nog langszij. Na Quick Boys, FC Rijnvogels, Noordwijk, Ter Leede, Kagia en Hillegom had de roodgele equipe de zevende regioploeg kunnen zijn die de groepsfase overleefde, maar het geluk ontbrak dus.