Van Nispen heeft de eclatante zege op nummer twee Den Hoorn geen vervolg kunnen geven. De equipe van Stephan Spruijt ging zondag met 2-1 onderuit bij Alkmania. Dennis Meiland tekende vlak voor tijd voor de Zilkse treffer.

In Roelofarendsveen deden beide ploegen nauwelijks iets voor elkaar onder. De thuisploeg toonde zich echter bijzonder efficiënt. Roy Weenink maakte vlak voor rust de openingstreffer. Na zeventig minuten verdubbelde Lars Verdel de marge. De aansluitingstreffer van Meiland, een minuut voor tijd uit een corner, viel te laat om de Veense zege nog in gevaar te brengen.

Verregaande gevolgen heeft de verliespartij niet voor Van Nispen. SJZ, dat de p/d-plek bezet, speelde namelijk gelijk tegen Full Speed. Met nog drie speelronden te gaan, verdedigt Van Nispen een voorsprong van vier punten op de Zoeterwoudenaren.