VV Noordwijk heeft één punt overgehouden aan het bezoek aan Capelle. In een wedstrijd waarin de ploeg van Robbert de Ruiter niets weggaf maar ook weinig kansen creëerde, was een gelijkspel een logische uitslag. Net als vorige week speelde Robin van Vliet een prima pot in het centrum van de verdediging. Na een kleine terugslag in zijn revalidatie van een kruisbandblessure lijkt Van Vliet nu helemaal fit te zijn.

,,Capelle uit is voor ons altijd een lastige wedstrijd. Ik kan me zelfs niet heugen dat we tegen die ploeg punten hebben gepakt. In dat opzicht was de uitslag van gister positief. Verder was het voor de toeschouwers een lange zit. Beide ploegen gaven niets weg, maar waren ook niet in staat iets te creëren. Wij hadden iets meer balbezit, voetbalden aardig maar waar we vorige week tegen Katwijk vaak voor de goal kwamen, lukte dat nu niet. Dat heeft natuurlijk ook te maken met Capelle. Dat is gewoon een hele stugge ploeg. Al met al een terechte uitslag.”

Van Vliet voelt zich goed in zijn nieuwe rol als centrale verdediger: ,,Die plek ligt me wel ja. Ik denk dat ik daar beter tot mijn recht kom dan op rechtsback. Daar wordt bij ons toch een bepaald spel van je verwacht. Als back moet je veel opkomen, meer spelen met de ruimte. Manuputty (huidige rechtsback, red.) kan dat heel goed. Mijn kracht ligt in het uitschakelen van een tegenstander. Dat vind ik heerlijk. Een tegenstander opvreten. Maar het belangrijkste is dat mijn knie voelt nu pijnvrij is. Ik voel me goed.”

Foto: Ron van der Linden

[youtube id=”wWOPtu54M9E” width=”250″ height=”180″]
[youtube id=”ijO98rCwUXs” width=”250″ height=”180″]

 

POPULAIRE BERICHTEN