Sinds de oprichting van VIDB in 2013 is het online en offline samenbrengen van mensen en organisaties die iets hebben met het voetbal in de Bollenstreek, het ultieme doel. Dat doen we door het voetbal op zoveel mogelijk manieren te belichten maar ook door verschillende evenementen te organiseren met onze partner BroSports.

Wat nog ontbrak was een actieve rol in het aanleren van voetballen. We zijn er daarom trots op dat we op dat vlak een samenwerking aan gaan met Play2Improve, de voetbalacademie van de Bollenstreek die wordt gerund door Rob Jonkman, Youssef Ait El Houssi en Kevin Compier.

Net als VIDB wil Play2Improve door samenwerking met diverse voetbalverenigingen uit de Bollenstreekregio een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het jeugdvoetbal in de streek. Om die reden bundelen beide partijen hun krachten.

Concreet houdt deze samenwerking in eerste instantie in dat maandelijks op VIDB een update verschijnt over de activiteiten van Play2Improve. Later in dit seizoen zullen VIDB en Play2Improve ook daadwerkelijk activiteiten samen gaan organiseren. Houd dus de site in de gaten!

Techniektraining
Voetbalacademie Play2Improve is in 2015 gestart met het organiseren van diverse voetbalactiviteiten. De voetbalacademie is gespecialiseerd in het geven van techniektraining aan spelers van alle leeftijden. Functionele techniek, tactiek en plezier staan centraal binnen alle trainingen. Play2Improve is met hun activiteiten actief bij sv Hillegom, vv Noordwijk, vv Foreholte, VVSB, RKVV Teylingen, Ter Leede, Warmunda, FC Lisse en Kagia.

 


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 7 dec.
Excelsior'31 2-2FC Lisse
Ter Leede 4-3VVOG
SC Feyenoord 3-0FC Rijnvogels
SVC'083-2Kagia
Valken'68 3-1DoCoS
VVSB (zat.) 1-1Be Fair
Roodenburg 0-4Warmunda
IJsselmeervogels 4-2Noordwijk
Quick Boys 1-1Excelsior Maassluis
Rijnsburgse Boys 1-0TEC
Sparta Nijkerk 3-1VVSB
Van Nispen (zat.) 1-2Westlandia
Koninklijke HFC 1-1Katwijk
SV Hillegom 5-1Teylingen
Zo. 8 dec.
SJC0-3RKAVV
Foreholte2-1Concordia
Zwanenburg 3-1Van Nispen (zon.)