Na drie rijtjes is het volgens de redactie nu wel een keer tijd om de eerste dinerbon van 2019 eruit te doen. Wie deze vijf wedstrijden juist voorspelt, mag lekker met z’n tweeën gaan eten bij Op Eigen Wijze in Sassenheim.  

De kampioenswedstrijd van vorig seizoen is de opening van dit rijtje. In Werkendam haalden de Katwijkers de landstitel binnen door het Kozakken Boys van Danny Buis op 0-0 te houden. Weet de ploeg van Jan Zoutman deze traditioneel lastige uitwedstrijd dit jaar wel te winnen?

De enige overgebleven derby in de Hoofdklasse is die tussen Ter Leede en Rijnvogels. Gezien de ranglijst ligt een thuisoverwinning in de lijn der verwachting, alhoewel vorig seizoen de ploeg van Jimmy Simons nog verraste in Sassenheim. De Katwijkers wonnen toen met 0-3.

Revanche
Na een vrij weekend neemt Valken’68 het op tegen RCL, waar het nog een appeltje mee te schillen heeft. Voor de winterstop verloor de Valkenburgse formatie met 2-1 op De Bloemerd, maar de discutabele rode kaart voor Marc Langeveld had daar zeker mee te maken. In de tweede klasse zondag zint Foreholte ook dit weekend op revanche. Promovendus Altior was op de Elsgeest met 1-4 te sterk voor de Voorhouters. Vereffent de ploeg van Frank Bloemheuvel, net als afgelopen week tegen Teylingen (1-0 winst), de rekening met de Langeraarse ploeg?

Genoeg info. Nu is het jouw beurt. Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar [email protected]. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

Op Eigen Wijze, een gezellig restaurant in het centrum van het gezellige Sassenheim. Hier kunt u naast het genieten van heerlijke koffie, een lunch of diner ook terecht voor besloten feesten. Voor groepen vanaf 10 personen voor lunch of diner, stellen wij graag met u een keuze menu samen. Wilt u vantevoren even reserveren? Tot ziens bij Op Eigen Wijze.

 POPULAIRE BERICHTEN