Een zingende verslaggever, een kratje pils voor Foreholte en een cadeautje voor onze Snapchatter. Dat vind je alleen in de vijf!

1. Tell me why?

Leuk hoor, op vrijdagavond even jacht maken op social media. Op zoek naar leuke foto’s of fragmentjes van voetballers. Maar als je als verslaggever in een tenniskantine staat te zingen en toevallig vangt Timo Ruigrok (vv SJC) dat op.. Tja, dan ben je zelf ook een keer de pineut…

2. Voor de vrienden van Foreholte

Dat Foreholte en ROAC vrienden van elkaar zijn, dat wisten we al wel eventjes. Nu spelen de Voorhouters zondag tegen een directe concurrent van ROAC: Concordia. Logischerwijs wil de ploeg uit Rijpswetering maar al te graag dat Foreholte dit duel wint. En dus staat er ook wat tegenover als de drie punten in Voorhout blijven. Oh, ook vrouwen opgelet!

3. Foreholte-watcher

We blijven nog even in Voorhout. Want de man die achter onze Snapchat zit deze week, is ook de man achter het social media gebeuren van Foreholte: Nino Roffelsen. En Nino was afgelopen zondag jarig. Dus kreeg hij een cadeautje!

4. Weewim

Een week zonder Weewim in de vijf is een week niet gelachen. Zeker als je hier de beelden bij bedenkt. Als iemand onze geliefde grensrechter boodschappen ziet doen in Valkenburg op deze manier. Wil diegene daar dan even een foto van maken? Dat doet die gelijk mee voor de Foto van de Week wat mij betreft.

5. Flexibele tenen

Een mooi actie-foto van de Katwijkse huisfotograaf Aad de Winter. Vraag is: heeft deze jongen flexibele tenen, of zijn z’n schoenen net te groot?
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen