Een zingende verslaggever, een kratje pils voor Foreholte en een cadeautje voor onze Snapchatter. Dat vind je alleen in de vijf!

1. Tell me why?

Leuk hoor, op vrijdagavond even jacht maken op social media. Op zoek naar leuke foto’s of fragmentjes van voetballers. Maar als je als verslaggever in een tenniskantine staat te zingen en toevallig vangt Timo Ruigrok (vv SJC) dat op.. Tja, dan ben je zelf ook een keer de pineut…

2. Voor de vrienden van Foreholte

Dat Foreholte en ROAC vrienden van elkaar zijn, dat wisten we al wel eventjes. Nu spelen de Voorhouters zondag tegen een directe concurrent van ROAC: Concordia. Logischerwijs wil de ploeg uit Rijpswetering maar al te graag dat Foreholte dit duel wint. En dus staat er ook wat tegenover als de drie punten in Voorhout blijven. Oh, ook vrouwen opgelet!

3. Foreholte-watcher

We blijven nog even in Voorhout. Want de man die achter onze Snapchat zit deze week, is ook de man achter het social media gebeuren van Foreholte: Nino Roffelsen. En Nino was afgelopen zondag jarig. Dus kreeg hij een cadeautje!

4. Weewim

Een week zonder Weewim in de vijf is een week niet gelachen. Zeker als je hier de beelden bij bedenkt. Als iemand onze geliefde grensrechter boodschappen ziet doen in Valkenburg op deze manier. Wil diegene daar dan even een foto van maken? Dat doet die gelijk mee voor de Foto van de Week wat mij betreft.

5. Flexibele tenen

Een mooi actie-foto van de Katwijkse huisfotograaf Aad de Winter. Vraag is: heeft deze jongen flexibele tenen, of zijn z’n schoenen net te groot?
REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 7 dec.
Excelsior'31 2-2FC Lisse
Ter Leede 4-3VVOG
SC Feyenoord 3-0FC Rijnvogels
SVC'083-2Kagia
Valken'68 3-1DoCoS
VVSB (zat.) 1-1Be Fair
Roodenburg 0-4Warmunda
IJsselmeervogels 4-2Noordwijk
Quick Boys 1-1Excelsior Maassluis
Rijnsburgse Boys 1-0TEC
Sparta Nijkerk 3-1VVSB
Van Nispen (zat.) 1-2Westlandia
Koninklijke HFC 1-1Katwijk
SV Hillegom 5-1Teylingen
Zo. 8 dec.
SJC14.00RKAVV
Foreholte14.00Concordia
Zwanenburg 14.00Van Nispen (zon.)