Met een feestelijke receptie bij De Cheers in Voorhout hebben de samenwerkende Voetbalclubs Duin- en Bollenstreek gisteravond hun gezamenlijke presentatiegids voor het komende seizoen gelanceerd. In de 192 bladzijdes tellende gids is ook een pagina aan VIDB gewijd.

In de samenwerkende Voetbalclubs Duin- en Bollenstreek zijn VVSB, Rijnsburgse Boys, FC Lisse, Noordwijk, Katwijk en Ter Leede vertegenwoordigd. De gids werd dit seizoen voor de vijftiende keer uitgegeven. De ontwikkeling van VIDB was de redactie niet ontgaan. VIDB kreeg een hele pagina om zichzelf te presenteren. Met als treffende kop ‘Voetbal in de Bollenstreek wil vliegende start vervolg geven ‘ ontvouwen wij op pagina 161 onze plannen en ambities.

Alle clubs hebben een eigen gedeelte met 25 pagina’s. Bovendien staan er verspreid door de gids algemene, centrale verhalen. Een van die artikelen is gemaakt door onze hoofdredacteur Gerben Oostdam. Hij interviewde Marc Schoonebeek, naast voorzitter van Spakenburg ook preses van de belangenorganisatie CV Topklasse, over de plannen en wensen met betrekking tot de toekomst van het topamateurvoetbal. Dat verhaal is terug te lezen op pagina 109.

POPULAIRE BERICHTEN