Terwijl het vorige seizoen voor de voetballiefhebber nog maar net achter de rug is, richten sommige clubs hun vizier alweer op de komende jaargang. Nieuwbakker Topklasser VV Katwijk bijvoorbeeld, begon haar voorbereiding afgelopen maandag. Twee weken wordt er getraind op de Krom om de vakantie te ‘breken’. Op 18 juli hervat de ploeg van Schreuder de voorbereiding.

Vandaag stond ook de eerste oefenpot tegen eersteklasser SV ARC op het programma. Op sportpark Zegersloot hadden de Oranjehemden geen kind aan de ploeg uit Alphen aan de Rijn. Stefan Stam en Donny van Oijen zorgden voor de 0 – 2 ruststand. In het tweede bedrijf bouwden Danny Guijt, Kevin Sterling en Marc Langeveld de marge uit naar vijf. Aan het eind deden de Alphenaren nog wat terug; Giovanni Lancel (inderdaad de zoon van Arno Lancel) zorgde voor de 1 – 5 eindstand door een vrije trap achter Richard de Groot te schieten.

De Katwijkers speelden de eerste en tweede helft met verschillende teams. Naast de bekende namen maakten de nieuwelingen Rinaldo O’Neil, Steven Sanchez Angulo, Mitchel Bolck, Marciano Aalders (1e helft) en Steven Oltshoorn en Stefan Plat hun opwachting. De wedstrijd stond overigens onder leiding van Voorhouter en betaald voetbal scheidsrechter Allard Lindhout.

Foto: Aad de Winter/www.bobkat.nl


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen0-2Katwijk
Ter Leede2-0VVSB
Hoek1-0FC Lisse
Rijnsburgse Boys2-1De Treffers
Quick Boys1-1Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 21-2Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels1-1SJC
Valken '683-5Excelsior Maassluis 2
Kagia2-0VVSB (zat.)
TeylingenTer Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen