vvsb draait warm, pijnlijke nederlagen sjc en Hillegom

VVSB heeft zijn ongekende winstreeks zondag in stand gehouden. De Noordwijkerhouters wonnen op bezoek bij Groene Ster met 2-3 en boekten zodoende hun tiende overwinning op rij. SJC en SV Hillegom gingen onderuit op vreemde bodem.

In Limburg maakte VVSB opnieuw geen fout. De ploeg van Wilfred van Leeuwen kwam in de eerste helft tweemaal aan de leiding: Richelo Fecunda maakte in de veertiende minuut de 0-1 en Leroy George in de 32e minuut de 1-2. Even voor de tweede treffer was de thuisploeg op gelijke hoogte gekomen door een eigen goal van Max Ossendrijver.

In de tweede helft zorgde Ian van Oterlo al vlot voor de 1-3, maar daarmee was de race nog niet gelopen. Halverwege de tweede helft kwam Groene Ster terug tot 2-3, maar daar bleef het voor de Limburgers bij. Doordat koploper ADO ’20 ook won, thuis van OJC Rosmalen, bleef het onderlinge verschil vier punten.

Zonder punten terug in de bus
SJC slikte na een serie van vier ongeslagen wedstrijden (acht punten) een nederlaag. Op bezoek bij Westlandia werd met 3-0 verloren. Halverwege de tweede helft was het nog 0-0, maar in de slotfase legde de thuisploeg het team van Marcel IJzendoorn over de knie.

Ook voor SV Hillegom was er een nederlaag op vreemde bodem, wel een beduidend grotere. In Amsterdam hield AGB geen spaan heel van de Hillegommers: 7-1. Calvin Arendse maakte in de negentigste minuut een eretreffer uit een vrije trap.

Groene Ster – VVSB 2-3 (1-2)
Goals: Richelo Fecunda, Leroy George, Ian van Otterlo

Westlandia – SJC 3-0 (0-0)

AGB – SV Hillegom 7-1
Goal: Calvin Arendse