VVSB is niet in geslaagd zondag met drie punten vanuit Haaksbergen te vertrekken. De Noordwijkerhouters incasseerden in blessuretijd de gelijkmaker van HSC ‘21, dat bijna een uur met tien man speelde.

Lange tijd leek het er goed uit te zien voor VVSB. De ploeg van Wilfred van Leeuwen kwam al na zes minuten aan de leiding via een goal van Ricardo Kuyvenhoven. In de 37e minuut kreeg HSC ’21 vervolgens rood: Mika Schrijver werd van het veld gestuurd.

Kater
Daarmee had de winst eigenlijk over de streep getrokken moeten worden, maar dat lukte niet. In de toegevoegde tijd zorgde Sten Brand voor de 1-1, daarmee VVSB met een kater achterlatend.

Het zijn al met al dure misgelopen punten voor VVSB, dat nog lang niet zeker is van lijfsbehoud. De voorsprong op nummer vijftien DVS ’33, dat op een P/D-plek staat, bedraagt slechts drie punten.

HSC ’21 – VVSB 1-1 (0-1)
Goal: Ricardo Kuvenhoven