VVSB heeft in eigen huis met 3-1 gewonnen van DEM. De Noordwijkerhouters maakten in de laatste fase van de wedstrijd binnen enkele minuten het verschil tegen de ploeg uit Beverwijk: 3-1. Wilfred van Leeuwen keerde als trainer weer terug op de bank bij VVSB. Hij zat vorige week een schorsing uit na een rode kaart.

De oefenmeester zag hoe VVSB in de eerste helft op voorsprong kwam via Ricardo Kuyvenhoven. De voorsprong was op dat moment terecht voor de Noordwijkerhouters. Ondanks het veld overwicht in de eerste helft, kwam DEM vlak na rust wel op gelijke hoogte via Olaf Frietema. VVSB zocht daarna naar de 2-1 en kreeg die na 68 minuten spelen via Ian van Otterlo. Twee minuten later zette Guus Verver de eindstand op het scorebord: 3-1.

VVSB – DEM 3-1 (1-0)
Goals: Kuyvenhoven, Van Otterlo, Verver