vvsb draait warm, pijnlijke nederlagen sjc en Hillegom

VVSB heeft snel doorgeschakeld na het vertrek van clubtopscorer Leroy George. De Noordwijkerhouters hebben zich verzekerd van de diensten van Gyliano van Velzen. De aanvaller was afgelopen seizoen nog actief in Cyprus bij Peya 2014.

De paarsgelen raakten deze week George kwijt. Het naar de Tweede Divisie gepromoveerde GVVV bleek bereid de afkoopsom in zijn contract te betalen.

Opvolger Van Velzen beschikt over een ruim CV met veel clubs. Hij speelde in de jeugdopleidingen van Ajax en Manchester United. Vervolgens was hij actief voor Royal Antwerp, FC Utrecht, FC Volendam en Roda JC.

Tweede periode in Engeland
De 29-jarige Van Velzen maakte zich daarna op voor een tweede periode in Engeland, waar hij voor Crawley Town en Aldershot uitkwam. Na een periode bij Telstar koos de linkspoot voor een overstap naar Cyprus.

Van Velzen stond zaterdag al op het trainingsveld bij de eerste training van VVSB richting het nieuwe seizoen. Dit tot tevredenheid van technische man Theo Nulkes. “We zijn blij dat Gyliano ons komt versterken en heel fijn dat hij vanaf het begin al instroomt. We hebben immers een korte voorbereiding richting het eerste bekerduel en de zware maar uitdagende competitie.”

Foto: Orange Pictures

Lees ook: GVVV activeert transfersomclausule en haalt George weg bij VVSB

POPULAIRE BERICHTEN