VVSB heeft zaterdag zijn eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen in winst omgezet. De Noordwijkerhouters klopten promovendus FC ’s-Gravenzande met 1-3.

De ploeg van Wilfred van Leeuwen kwam al vroeg op achterstand: in de zevende minuut werkte Frank Broos een rebound binnen: 1-0.

Orde op zaken gesteld
VVSB wist nog in de eerste helft orde op zaken te stellen, wel met wat hulp van de thuisploeg overigens. Door een eigen doelpunt uit een corner werd het na 32 minuten 1-1  en even later profiteerde Olaf van der Sande optimaal van een foute terugspeelbal: 1-2. Zodoende was de spits bij zijn officiële debuut voor  VVSB doeltreffend.

Halverwege de tweede helft besliste VVSB het duel. Mounir Mounji omspeelde twee man, gaf voor op Gyliano van Velzen, voor wie het een koud kunstje was om te scoren: 1-3. Daar bleef het uiteindelijk ook bij op het Juliana Sportpark.

FC ’s-Gravenzande – VVSB 1-3 (1-2)
Goals: Olaf van der Sande, Gyliano van Velzen, eigen doelpunt