Vorige week loofden wij een uurtje spinnen met Willem van Zuilen uit. De stem van het amateurvoetbal is sinds kort ook spinninginstructeur bij Multisport in Rijnsburg. Nu de eindfase van het seizoen is aangebroken en de prijzen worden verdeeld, leek een conditionele prikkel ons geen overbodige luxe. Het uurtje spinnen met Willem kon verdiend worden door de volgende zin – Ik wil met mijn team een uurtje spinnen met Van Zuilen omdat… – af te maken.

Het moet gezegd: de inzendingen waren origineel en velen van jullie namen echt de moeite iets leuks te verzinnen. Maar er was één team dat er met kop en schouders bovenuit stak. Warmunda B1 liet in alles blijken een keer fietsles te willen krijgen van de meester. Er waren vanuit het team meerdere inzendingen, maar de winnende was uiteindelijk van Leon van der Boon. ,,Warmunda B1: omdat Willem van Zuilen het symbool van ons team is”, schreef de doelman. De jury was meteen verkocht.

Jongens, gefeliciteerd! De redactie zal met jullie contact opnemen om een geschikt tijdstip te bepalen. Uiteraard zal er een verslag van de spinningles volgen op deze site.

POPULAIRE BERICHTEN