Loyd van der Wilden heeft een mooie transfer te pakken. De aanvaller van VVSB verruilt het paars-geel na dit seizoen voor het oranje van vv Katwijk. De buitenspeler uit Leiden speelde sinds de zomer van 2017 in Noordwijkerhout. Hij is momenteel niet verzekerd van een basisplek op De Boekhorst.

Van der Wilden begon met voetballen bij UVS. Na vijf jaar in de jeugdopleiding van ADO Den Haag te hebben gespeeld kwam hij in 2016 in Feyenoord O19 terecht. Daar werd hij de ploeggenoot van Katwijk-verdediger Bart Sinteur. In z’n eerste seizoen bij VVSB werd hij zevende met de Noordwijkerhouters in de Tweede Divisie.

Selectie Katwijk 2020-2021

Blijft: Robbert Susan, Kay Blokland, Bart Sinteur, Steven Sanchez Angulo, Rick van der Meer, Ronald Bergkamp, Marciano Mengerink, Mark de Vries, Brandon Robinson, Raoul Esseboom, Frank Kardjani

Nieuw: Lars Weistra (Koninklijke HFC), Tim Freriks (OFC), Anthony Correia (trainer, ODIN’59), Lars van IJzendoorn (jeugd), Zion Valies (jeugd), Oege-Sietse van Lingen (ONS Sneek), Loyd van der Wilden (VVSB)

Vertrekt: Jordy Hilterman (Koninklijke HFC), Jan Willem Tesselaar (Rijnsburgse Boys), Mike van den Ban (IJsselmeervogels), Guus van Weerdenburg (AFC), Jan Zoutman (trainer, onbekend), Ricardo Kieboom (wereldreis), Bennie van Noord (stopt), Omar Hamdi (onbekend)

Foto: vv Katwijk

Lees ook: ‘Wolf wil de ene kant op, SJC de andere’

POPULAIRE BERICHTEN