Wesley Goeman trekt de deur bij GVVV alweer na één seizoen achter zich dicht. De middenvelder, die woonachtig is in de Bollenstreek, wil weer dichter bij huis gaan spelen. Dit vanwege de verre reisafstand en de geboorte van zijn dochter, zo valt te lezen op de clubwebsite van de ploeg uit Veenendaal. 

Daarmee lijkt het voor clubs uit de Bollenstreek een uitgelezen mogelijkheid om met de 28-jarige speler aan de haal te gaan. Goeman speelde eerder al 2,5 jaar voor Rijnsburgse Boys en was daar ook één seizoen aanvoerder. Maar onder toenmalig trainer Wilfred van Leeuwen belandde de middenvelder op de bank. In die rol kon hij zich niet schikken.

Daarom verkaste hij in de winterstop van het seizoen 2018/2019 naar VVSB. Daar kon hij zijn stempel niet drukken, want op 16 februari in de derby tegen Katwijk raakte hij geblesseerd. Uiteindelijk bleek dat de 28-jarige middenvelder daar een gebroken middenvoetsbeentje aan had overgehouden. Door het onzekere verblijf van de Noordwijkerhouters in de Tweede Divisie, vertrok Goeman dit seizoen naar GVVV. Daar kwam hij tot nu toe in dertien officiële duels in actie.

Foto: Orange Pictures

Lees ook: Linksback gaat negende seizoen in bij VVSB

POPULAIRE BERICHTEN