SJC heeft uitstekende zaken gedaan in de Hoofdklasse A. De Noordwijkers wonnen zondagmiddag de inhaalwedstrijd tegen nummer vijftien Alcides gemakkelijk met 4-0, waardoor de ploeg van coach Florian Wolf steeg naar de vierde plaats.

Op eigen veld werd SJC in de eerste helft geholpen door een verdediger van de bezoekers, die een overtreding maakte in het eigen strafschopgebied en daarvoor de rode kaart ontving. Vanaf de stip liet de thuisploeg het vervolgens na om de openingstreffer op het scorebord te zetten. Wesley Haasnoot deed dat even later alsnog en vlak voor rust schoot Stef van der Zalm de 2-0 binnen door dit keer wel de strafschop te benutten.

Na de pauze speelde SJC de wedstrijd rustig uit. Nigel Hardenberg en invaller Chris Hoogervorst zorgden in de tweede helft voor de goals.

SJC – Alcides 4-0 (2-0)
Goals: Haasnoot, Van der Zalm, Hardenberg, Hoogervorst