Kagia verwelkomt twee spelers van FC Lisse. Robin van der Zwet en Michael de Bruijn spelen volgend seizoen in het oranje van de Lissebroekers. Na de komst van Micha Schoone zijn Van der Zwet en De Bruijn de tweede en derde aanwinst voor de tweedeklasser.

Van der Zwet is een 24-jarige middenvelder die ook in de aanval uit de voeten kan. Van der Zwet maakte in 2019 de overstap van de reserves van FC Lisse naar het eerste elftal. Hij debuteerde ook al op Ter Specke, maar mede vanwege een zware knieblessure bleef een definitieve doorbraak uit. De middenvelder is nog steeds herstellende van zijn knieblessure en krijgt van Kagia de tijd om fit te worden.

De Bruijn werd in 2018 met FC Lisse JO19 kampioen in de Vierde Divisie in een team met spelers als Moubarak Adouch, Jochem Lensen, Joey Vink, Justin van der Putten en Bas Gozeling. De Bruijn kan op alle plekken op het middenveld spelen. Hij verkast voor de eerste keer in zijn voetballoopbaan naar een andere club.

Selectie Kagia 2021-2022

Blijft: Aron Wijsman, Pascal Timmermans, Glenn Lobbezoo, Tijs van der Schinkel, Rens Lamboo, Timo Sluymer, Jazz Prins, Tom van der Star, Bodhi Sneekes, Ajay Malhi, Roy Hogewoning, Jelle Modderman, Sam de Ree, Melvin van der Meer, Jens Gort, Luca van der Meer, Gijs de Graaf, Jesper Imanse, Sander Hogervorst, Tom van Dijk, Luca van Dijken, Kevin Wols, Kevin Robelus, Sean van der Lans, Dylan van Eeuwijk, Benno Trompert, Roy Duivenvoorden, Tygo Mesman, Zeb de Ree, Mats Hulsebosch, Thomas van Schie, Rick Verdegaal, Melle Bloem, Dennis Kuilboer, Alain van Kesteren

Nieuw: Hein Leliveld (trainer, Koninklijke HFC), Micha Schoone (FC Lisse), Robin van der Zwet (FC Lisse), Michael de Bruijn (FC Lisse)

Vertrekt: René Ras (trainer, BSM), Kristian Weijers (hoofd jeugdopleidingen, VVSB (zat.)), Elwin Kool, Stan Hengstmengel, Luca van der Meer, Darco Donker, Tim Bijker, Damion Uijldert, Chris Gabel (allen naar vriendenteam)

Foto: Kagia

Lees ook: Quick Boys trekt zaak El Azzouti in 


Sorry, mogen we nog even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. We gaan geen geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks! 


POPULAIRE BERICHTEN