Rijnsburgse Boys voegt volgend seizoen Lesley Bakker toe aan de selectie. De 20-jarige middenvelder komt over van Telstar. Bakker heeft een contract voor een seizoen getekend, met een optie voor nog een jaar. Hij is de negende nieuwe speler voor de voetbaljaargang 2022/2023.

Bakker licht op de clubsite zijn keuze toe. “Bij Telstar speelde ik niet heel veel, mede door een enkelblessure die ik aan het begin van dit seizoen opliep, toevallig in een oefenwedstrijd van Telstar tegen Rijnsburg”, legt Lesley Bakker uit. “Mede daardoor lukte het niet om een basisplaats te veroveren. Omdat ik graag meer speelminuten wil maken, leek met me beter om de overstap te maken naar een andere club. Na twee proeftrainingen bij Rijnsburg mocht ik komen.”

De inwoner van Zwanenburg debuteerde in februari 2021 voor Telstar en kwam tot vier optredens in de Keuken Kampioen Divisie. Sinds dit seizoen maakte hij deel uit van de A-selectie.

Bakker speelde tot zijn zestiende voor Pancratius en daarna voor AFC, Almere City (beide jeugd) en Telstar. Hij heeft in het dagelijks leven een personal training-bedrijf.

Foto: Rijnsburgse Boys

Lees ook: Strooker verlengt bij Rijnsburgse Boys en wil terug in de basis

POPULAIRE BERICHTEN