Melvin van Stijn verkast naar de andere kant van de Roodemolen. De middenvelder speelt volgend seizoen voor Teylingen, zo is vrijdag bekendgemaakt. Hij komt over van buurman Ter Leede. 

De 26-jarige Van Stijn doorliep de jeugdopleiding van Ter Leede en drong door tot de A-selectie. Omdat hij weinig kans(en) zag op een vaste basisplaats, vertrok hij in de zomer van 2018 naar SJC. De linkspoot speelde drie seizoenen op de Lageweg.

Van Stijn was begin 2021 ook al dicht bij een overgang naar Teylingen, maar Ter Leede gooide op het allerlaatste moment roet in het eten. “Rob Jonkman, die trainer wordt van Teylingen, is ook mijn baas. De lijntjes zijn dus allemaal vrij kort. Maar op de dag dat naar buiten kwam dat ik stopte bij SJC ging de telefoon. Ter Leede belde”, vertelde Van Stijn in februari in 2021 in een interview met VIDB.

Nu, een kleine twee jaar later, is duidelijk geworden dat de overgang er alsnog komt. Van Stijn treedt zodoende in de voetsporen van vader Tom en opa Jaap, die allebei in het eerste van Teylingen hebben gespeeld.

Foto: Teylingen

Lees ook: Gozeling: ‘Merkte aan alles dat het een race tegen mezelf was’

POPULAIRE BERICHTEN