De kans dat de wedstrijd Quick Boys – Kon. HFC lang in de gedachten van de aanwezigen zal blijven hangen, is niet zo heel groot. In een onderhoudend en kwalitatief niet hoogstaand duel werden de punten gedeeld: 1-1. “Het was een moeizame wedstrijd, met heel weinig kansen”, oordeelde Dyllandro Panka in gesprek met onze mediapartner RTV Katwijk.

Quick Boys wist aanvallend weinig uit te richten. “Terwijl ik denk dat er toch wel echt veel ruimtes lagen”, vertelt Panka. “Uiteindelijk krijg je toch een paar kansen, maar dan speel je ze niet goed uit denk ik. Als je meer oog hebt voor medespelers, kun je het gewoon goed uitspelen voorin en die wedstrijd binnenslepen. Uiteindelijk is het niet onterecht de 1-1. HFC deed het prima. Jammer dat je zelf de 2-1 niet maakt.”

Panka doelt op een aantal momenten in de tweede helft. Zijn ploeg was in de zestigste minuut op gelijke hoogte gekomen door een eigen doelpunt van Jim Hulleman. “Zij hadden een paar kansen voor die eigen goal en wij daarna nog, maar over het algemeen was het te weinig”, stelde de buitenspeler.

Tot slot werd Panka gevraagd of het voor Quick Boys moeilijk is om zich elke week op te laden. De blauw-witten staan zesde en het gat naar zowel boven als beneden is groot. “Helemaal niet”, reageerde linkspoot. “Ik denk dat de stand er nu even niet toe doet. We willen goed en verzorgd voetbal spelen, maar dat gaat tot nog toe na de winterstop niet al te goed. Ik denk dat dat nu bij ons het grootste probleem is en we elkaar daarin moeten helpen.”

Beluister hieronder het hele interview met Panka

Foto: Orange Pictures

Lees ook: FC Lisse vecht zich uit geslagen positie terug, ook remise voor Quick Boys

POPULAIRE BERICHTEN