Quick Boys heeft met klinkende cijfers de eerste thuiswedstrijd van het seizoen gewonnen. De Katwijkers waren zaterdagmiddag met 5-1 te sterk voor Scheveningen.

Gesteund door de 1-3-overwinning op De Treffers begon Quick Boys vol vertrouwen aan het tweede competitieduel. Al binnen het kwartier kwam de ploeg van Thomas Duivenvoorden op voorsprong. Uit een corner van Leeroy Owusu kopte Sem van Duijn binnen: 1-0.

Naamgenoten slaan toe
Het werd uiteindelijk de eerste helft van de ‘Van Duijntjes’. Vijf minuten voor rust maakte Levi er – na opnieuw een corner en ditmaal een fout van doelman Sven van der Maaten – 2-0 van. Het slotakkoord van de eerste helft werd verzorgd door (opnieuw) Sem, die oog in oog met Van der Maaten koelbloedig bleef: 3-0.

Kort na rust kwam Scheveningen terug tot 3-1, via Michael van der Niet, maar spannend werd het niet op Nieuw Zuid ondanks een aantal mogelijkheden voor de bezoekers. Sterker nog, in de slotfase liep Quick Boys naar uit naar 5-1. In de 77e minuut maakte invaller Danny van den Meiracker de 4-1, waarna Ravelino Junte de marge twee minuten voor tijd ook nog naar vier tilde.

Quick Boys – Scheveningen 5-1 (3-0)
Goals: Sem van Duijn (2), Levi van Duijn, Danny van den Meiracker, Ravelino Junte

Zondag verschijnt een uitgebreid verslag, met reactie van uitblinker Sem van Duijn, op VIDB