Inmiddels is de VIDB Toto voor velen van jullie vaste prik geworden. Doordat de Toto vorige week niet is gevallen, staat het diner bij Chique & Simpel nog steeds open. Het is aan jullie de taak om vier wedstrijden goed te voorspellen. Heb jij de juiste combinatie ingestuurd? Dan kun jij gaan genieten van een heerlijk avondje uit eten. Het diner gaat er deze week sowieso uit en bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner.

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina of Twitteraccount. Je kunt ook je inzending mailen naar [email protected]. Succes!

toto45

CS-logoChique & Simpel bevindt zich in een historisch pand in Lisse met een chique uitstraling aan de buitenkant en een moderne inrichting binnen in het pand. Bij Chique & Simpel kun je genieten van a la carte gerechten, een 3, 4, of 5 gangen suprisemenu, eventueel gecombineerd met een bijpassend wijnarrangement, waarbij er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw wensen.

POPULAIRE BERICHTEN