SJC heeft zondag zijn eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft in winst omgezet. De  Noordwijkers waren voor eigen publiek met 1-0 te sterk voor Hoogland, een directe concurrent voor de plekken onderin de Vierde Divisie A. Wesley Haasnoot werd de matchwinner.

Op de Lageweg was sprake van een belangrijk duel. Hoogland had voorafgaand aan de wedstrijd een punt minder, maar moet nog twee duels inhalen. SJC wist dus wat het te doen stond om een gaatje te slaan en kende een droomstart. Al in de vierde minuut opende Haasnoot de score: 1-0.

Blijft bij één treffer
De eerste helft ging redelijk op en neer, met gevaar voor beide doelen. In de tweede helft hielden beide keepers hun doel schoon, maar was een goalie nog wel bij een heel opmerkelijk moment betrokken. De doelman van Hoogland, Sebastiaans Bruins, had diep op de helft van SJC een harde tackle in huis en moest met rood inrukken. Omdat de bezoekers al uitgewisseld waren, moest een veldspeler op doel de wedstrijd afmaken.

Komst van Rijnvogels-verdediger
Er was zondag nog meer goed nieuws voor SJC. Dirk-Jan van den Oever komt namelijk volgend seizoen het zwart-wit dragen. Eerder werd met Roy van Leeuwen al een speler van FC Rijnvogels vastgelegd. Ook Vincent ter Burg (SDC Putten) versterkt de selectie van Marcel IJzendoorn.

SJC – Hoogland 1-0 (1-0)
Goal: Wesley Haasnoot


Bekijk hieronder de samenvatting van Bollenstreek Omroep, met op 5.05 de opmerkelijke rode kaart van Bruins


Archieffoto: Orange Pictures

Lees ook: Ook Van den Oever van FC Rijnvogels naar SJC
Check ook: Van Leeuwen verruilt FC Rijnvogels voor SJC

POPULAIRE BERICHTEN