In de vierde aflevering van De Vooruitblik zijn we te gast op de Boekhorst. Ditmaal gaat Bollenstreek Omroep-sportverslaggever Cock Jue het gesprek aan met Ralph Pennings, die een beetje zijn droom leeft de afgelopen maanden. De verdediger annex middenvelder brak met een serie basisplaatsen door in de Noordwijkerhoutse hoofdmacht.

Zodoende verloopt het seizoen tot dusver ver boven verwachting voor Pennings. “Nee, dit had ik niet kunnen voorstellen. Ik heb een blessure gehad en daardoor de hele voorbereiding gemist. Dan sta je eigenlijk met 1-0 achter. Ik heb daarna bij de O23 vijf of zes wedstrijden gespeeld, vervolgens ben ik bij het eerste een paar keer ingevallen en toen mocht ik in de basis beginnen.”

Droom komt uit
Zijn doorbraak bij VVSB beschrijft Pennings als een ‘heel fijn gevoel’. “Dat is wat ik wilde. Sinds ik klein was, keek ik al naar de jongens van het eerste. Toen nog op het oude park. Dat heb ik nu bereikt.”

Toto
Zoals gebruikelijk in De Vooruitblik voorspelt Pennings ook de Toto. Met nul uit zes deed Sander Bosma het vorige week niet best. Gaat het Pennings ditmaal beter af?

Excelsior Maassluis – Noordwijk: 3
HHC Hardenberg – FC Lisse: 1
IJsselmeervogels – RKAV Volendam: 2
FC Rijnvogels – VVSB: 2
Ter Leede – Swift: 2
WV-HEDW – SJC: 1

Lees ook: VVSB verlengt met doorgebroken Noordwijkerhouter
Bekijk ook: De Vooruitblik #3: met Sander Bosma (Noordwijk)

POPULAIRE BERICHTEN