Het bleek afgelopen week maar weer: voetbalwedstrijden voorspellen is moeilijker dan iedereen waarschijnlijk denkt. Voor de tweede keer op rij moesten we bij de uitslag van de VIDB Toto slecht nieuws brengen. Gelukkig zijn wij de moeilijkste niet en om de pijn een beetje te verzachten kunnen we nu alvast het volgende beloven: volgende week gaat het diner bij Chique & Simpel er sowieso uit!

Maar goed, het zou natuurlijk wel leuk zijn als er iemand alle vier de wedstrijden goed voorspelt. Het wordt ook wel weer eens tijd. Ronny Grimbergen slaagde er een aantal weken geleden in een correct formuliertje in te vullen. Een logische vraag is: wie is de volgende?

Met vier wedstrijden moet er, als je het ons vraagt, toch wel iemand zijn die dit even voor elkaar bokst. In de Tweede Divisie treft Katwijk het Overijsselse HHC Hardenberg en krijgt VVSB met Jong Vitesse een beloftenteam op bezoek. Die laatste twee zijn op papier zeker aan elkaar gewaagd. Beiden hebben drie punten uit drie duels gepakt. Hardenberg, de opponent van Katwijk, wacht nog op de eerste overwinning van het seizoen.

Debuut
Naast de Tweede- en Derde Divisie en de Hoofdklasse, gaan de overige competities dit weekend ook weer van start. Met het verdwijnen van FC Lisse Zondag telde ons gebied één ploeg minder, maar gelukkig hebben we daar met derdeklasser Warmunda een waardige opvolger mee gevonden. Om het seizoen voor deze ploeg alvast goed in te luiden, staat het duel tegen Stompwijk ’92 ook op het Toto-formuliertje: een debuut dus.

Toto35_1

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar [email protected]. Succes!

CS-logoChique & Simpel bevindt zich in een historisch pand in Lisse met een chique uitstraling aan de buitenkant en een moderne inrichting binnen. Bij Chique & Simpel kun je genieten van a la carte gerechten, een 3, 4, of 5 gangen surprise-menu, eventueel gecombineerd met een bijpassend wijnarrangement, waarbij er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw wensen.

POPULAIRE BERICHTEN