Het venijn zat ‘m bij de wedstrijden van de tweededivionisten uit de regio in de staart. Waar Katwijk, niet voor het eerst dit seizoen, in de blessuretijd de overwinning bij UNA uit handen gaf, kwam VVSB juist in de toegevoegde tijd op gelijke hoogte.

Katwijk lag bij UNA op koers voor de derde opeenvolgende zege, maar Niek van Boekel voorkwam anders (2-2). De UNA-speler had in de eerste helft ook al de openingstreffer van Kay Blokland (goal in de eerste minuut) weggepoetst. De Katwijkers kwamen in het tweede bedrijf via Robbert Susan opnieuw op voorsprong, maar genoeg voor de zege was het niet.

Teleurstelling dus bij Katwijk, opluchting bij VVSB. De Noordwijkerhouters leken tegen Jong Sparta de vierde nederlaag op rij te gaan lijden, want elf minuten voor tijd was het 0-3 voor de Rotterdammers. Door goals van Tommy Bekooij, Vladimir Jozic en Stefan Kraaijvanger kwam VVSB uit geslagen positie toch nog terug.