Het is weer woensdagavond, dus tijd voor onze populaire rubriek de VIDB Toto. Afgelopen week lukte het helaas niemand alle zes de duels voor een etentje bij Restaurant De Engel goed te voorspellen. Daarom staan er deze week vijf wedstrijden op het formuliertje. Wil jij gratis uiteten? Doe dan goed je best!

Katwijk wacht een verre uitwedstrijd tegen HHC Hardenberg. Katwijk mag dan wel voor des keizers baard spelen. Voor de Hardenbergers ligt dat heel anders. De ploeg uit het Overijsselse heeft de punten hard nodig om handhaving af te dwingen. In een doordeweekse inhaalwedstrijd ging HHC met 3-0 onderuit tegen De Treffers. Dé kans voor Katwijk om toe te slaan? Of lukt het HHC te stunten?

Het kampioenschap staat bij Kagia voorlopig even in de koelkast. Na een ijzersterke start in de Derde Klasse B kent de formatie van Anton Wijsman een wisselvallige periode. Maar, het is zeker nog niet beslist. Dit weekend ontvangen de Kagianen koploper VVC. Pakt Kagia de punten? Dan wordt het weer wat spannender.

Derby
Zondag staat er een heerlijke streekderby op de rol. Teylingen pakte afgelopen weekend knap een punt tegen Wippolder. Lukt het Teylingen, de nummer twaalf, het Foreholte, de nummer drie, moeilijk te maken en daardoor in wat veiliger vaarwater terecht te komen?

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar [email protected]. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

Restaurant De Engel | Romantisch samen genieten van een verfijnd diner of uitgebreid dineren met een select gezelschap, bij De Engel in Lisse bent u van harte welkom. Wij besteden gezonde aandacht al onze smaakmakende gerechten. Onze ervaren koks werken met seizoens- en streekproducten. Heeft u speciale wensen of volgt u een dieet? Ook dan kunt u bij ons terecht.

POPULAIRE BERICHTEN