VVSB en GVVV hebben woensdagavond een punt overgehouden aan een onderling inhaalduel. In een doelpuntrijke midweekse wedstrijd werd het 3-3 in Noordwijkerhout. De gehele tweede helft stonden de paars-gelen met een man minder op het veld.

Na twintig minuten was het Tim de Rijk die zijn ploeg op voorsprong zette. GVVV werd wakkergeschud door die goal en schakelde een tandje bij. Via een strafschop werd het voor rust nog gelijk. Jelmer Vijlbrief was met een handsbal op de doellijn de boosdoener en moest ook met rood vertrekken.

Ondanks de man-meer-situatie lukte het de formatie van Wilfred van Leeuwen na de pauze weer de leiding te nemen. Peet van der Slot had bij een vrije trap een heerlijk schot in huis en verschalkte doelman Johan Jansen op zeer fraaie wijze. Vladmir Jozic hielp dé kans op de 3-1 om zeep door een penalty te missen. Niet veel later lukte het Martin van Eck de gelijkmaker op het scorebord te zetten.

Blessuretijd
Tommy Bekooij dacht zijn ploeg in de blessuretijd na een defensieve fout van GVVV naar de overwinning te schieten, maar Caifano Latupeirissa redde met de 3-3 ternauwernood een punt voor de bezoekers.

VVSB – GVVV 3-3 (1-1). 18. De Rijk 1-0, 38. Terschegget 1-1 (strafschop), 55. Van der Slot 2-1, 74. Van Eck 2-2, 90. Bekooij 3-2, 90+2. Latupeirissa 3-3

Bijzonderheden: Rode kaart Jelmer Vijlbrief, Vladimir Jozic mist penalty

Donderdag volgt er een uitgebreid wedstrijdverslag inclusief reacties vanuit het Noordwijkerhoutse-kamp.