width=

Peet van der Slot is op z’n besluit teruggekomen om te vertrekken bij VVSB en heeft alsnog z’n contract verlengd. Dat meldt de Noordwijkerhoutse club maandagavond. Ook Victor Schipholt blijft voetballen op De Boekhorst.

Van der Slot liet halverwege januari weten dat hij na tien jaar VVSB op zoek wilde gaan naar een nieuwe uitdaging. Met Tomas Arroyo en Jordy Zwart centraal in de verdediging is de 26-jarige Noordwijkerhouter niet zeker meer van een basisplaats bij de tweededivisionist. Toch heeft de voetballer op basis van z’n gevoel besloten bij VVSB te blijven, is op de clubwebsite te lezen.

Naast het besluit van Van der Slot, meldt de club ook het verlengen van Schipholt. De 20-jarige aanvaller heeft dit jaar nog weinig speelminuten kunnen maken vanwege blessureleed.

VVSB

Selectie 2018 / 2019

Blijft: Jack Honsbeek, Mo el Osrouti, Tomas Arroyo, Frans van Niel, Ruben Valk, Loyd van der Wilden, Sven Verlaan, Dario Lovecchio, Tim de Rijk, Jordy Zwart, Jelmer Vijlbrief, Tommy Bekooij, Mitchell Theuns, Peet van der Slot, Victor Schipholt

Vertrekt: Mark Schenning (trainer, per direct), Vladimir Jozic (stopt), Menno de Jong (n.n.b.), Niels van Pelt (HBS), Marvin Wijks, Stefan Teeken (assistent-trainer, sv Hillegom)

Nieuw: Timo Ruigrok (SJC), Patrick Batist (Westlandia), Alan Campfens (assistent-trainer Warmunda), Arno Dijkstra (FC Rijnvogels)

Archieffoto: Orange Pictures

Lees ook: ‘Van der Slot staat op tweesprong in z’n voetbalcarrière’

POPULAIRE BERICHTEN