Steven Sanchez Angulo en Marciano Mengerink hebben Katwijk hoogstpersoonlijk langs Barendrecht geschoten. De beide aanvallers scoorden allebei twee keer en bepaalden daarmee de eindstand op De Krom: 4-0. Door de overwinning is Katwijk opgerukt naar de tweede plek op de ranglijst. Jong Sparta, dat derde staat, moet nog wel in actie komen tegen VVSB en kan bij een overwinning de plek weer overnemen van de Katwijkers.

De Katwijkers gingen met een 1-0 voorsprong de rust in dankzij de eerste goal van de middag van Sanchez Angulo. In de tweede helft werd echt het verschil gemaakt tussen de ploeg van Jan Zoutman en de nummer vijftien van de competitie. Met nog een kwartier te spelen maakte Mengerink de 2-0. Daarna ging het rap. Via de twee aanvallers werd de score uiteindelijk uitgebreid naar 4-0.

Katwijk – Barendrecht 4-0 (1-0)
Goals: Sanchez Angulo (2), Mengerink (2)