Rijnsburgse Boys heeft de derby in Noordwijkerhout tegen VVSB met 2-3 gewonnen. De ploeg van Wilfred van Leeuwen boog een 1-0 achterstand na rust om in een overwinning. Jeffrey Jongeneelen en Jeroen Spruijt bogen de 1-0 achterstand om in een voorsprong. VVSB-er Tim de Rijk kopte daarna nog in eigen goal. Loyd van der Wilden had in de achtste minuut nog voor een voorsprong gezorgd voor de Noordwijkerhouters. Lulinho Martins scoorde in de absolute slotfase nog de 2-3 voor VVSB.

De overwinning van Rijnsburg kwam na een moeizame week. Maandag werd spits Frank Tervoert naar de reserves gestuurd nadat hij bij het bestuur de wens had ingediend om z’n contract te ontbinden. De club ging daar voor liggen en verbande hem naar het tweede elftal.

Door de overwinning kruipen de Rijnsburgers weer wat omhoog in de ranglijst. De ploeg van Van Leeuwen staat nu negende. Jong Vitesse kan zondag nog wel over ‘de Uien’ heen als ze winnen bij Jong Sparta. VVSB blijft laatste staan.

VVSB – Rijnsburgse Boys 2-3 (1-0)
Goals: Van der Wilden, Martins (VVSB) / Jongeneelen, Spruijt, eigen doelpunt (Rijnsburgse Boys)