Met de afsluiting van de competitie nog vers in het geheugen en de nacompetitie nog in volle gang, komt vrijdagavond 30 mei toch echt al snel in het zicht. In de VIDBenefietwedstrijd kruist ons VIDB Elftal van het Jaar de degens met het VIDB All Star team. Dit alles in het teken van twee goede doelen: het Willem Alexander Kinderfonds en Stichting Juul. Later deze week volgt hier nog een uitgebreid artikel over beide goede doelen. Eerst wat praktische zaken.

De selecties zijn inmiddels helemaal rond. Eerder lekte de voorselectie al uit. Klik daarvoor hier. Ook is het complete arbitrale trio inmiddels vastgelegd. Betaald voetbal-scheidsrechter Allard Lindhout uit Warmond zal de fluit hanteren. Tussen alle grote amateurvoetballers uit het heden en verleden krijgt de VIDBenefietwedstrijd dus ook een uitstekende scheidsrechter.

De wedstrijd zal van live-commentaar voorzien worden door Willem van Zuilen. In navolging van VIDB-TV weer een prachtige samenwerking met de stem van het zaterdagvoetbal in de regio. De klus lijkt hem bovendien op het lijf geschreven, zeker ook met de All Stars. Ohlalala, Floor van Duijn met een passje op Geert-Jan Bakker en de GOAL!! We horen het in gedachten al over De Kooltuin schallen.

Scheidsrechter Lindhout fluit beide ploegen in gang om 19.30 uur. Ervoor en na afloop is er natuurlijk ook alle mogelijkheid om met andere clubs en/of oude bekenden het afgelopen seizoen rustig te evalueren in de kantine, of op het prachtig ruime terras bij Rijnvogels.

Het sportpark opent om 17.00 uur de deuren en de toegang tot de VIDBenefietwedstrijd is gratis. Wel kunt u bij de collectanten van Stichting Juul en het Willem Alexander Kinderfonds (in het LUMC) een bijdrage doneren. 

De VIDB Benefietwedstrijd komt mede tot stand dankzij Horesca Horecavo, Blue Beach, Macron, LogoWear en Alkemade Printing. 


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC20.00Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp20.15Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen