Zie je deze banner boven het artikel? En die advertentieruimte rechts op je beeldscherm (als je achter een pc zit)? Scroll eens helemaal naar boven. Zie je ‘m ook daar terug? Wat nou als we al die banners vervangen voor het logo van jouw bedrijf? Niet meer schieten met hagel met een incidentele reclame-uiting, maar juist de volledige site gebruiken om je verhaal te vertellen. Één onderdeel daarvan zijn banners. Maar om echt een boodschap te vertellen is meer nodig. Daarom introduceren we een nieuw concept: Bedrijf van de Maand.

We zoeken bedrijven uit de streek die echt de samenwerking met VIDB willen aangaan om die 50.000 mensen per maand hun verhaal te vertellen. Feitelijk stellen we dus ons platform beschikbaar en gaan we samen kijken hoe we jouw boodschap over kunnen brengen. Zonder dat het vervelend of opdringerig wordt. Daar heeft niemand wat aan. Denk aan een speciale maandactie speciaal voor VIDB-lezers. Of een bedrijfsvideo met jouw verhaal die we op onze social kanalen kunnen laden. We kunnen meerdere kanten op.

Op dit moment krijg je op de site al een kleine inkijk wat dat betekent qua uitingen. Op meerdere plekken laten we jouw reclame zien, zodat je continue exposure hebt. Dat is voor het bedrijf interessant, maar maakt het voor de lezer ook rustiger. Alle banners die we weg kunnen halen, halen we ook weg, zodat nagenoeg alleen jouw reclame een maand lang te zien is. Zo maak je dus meer impact.

Ben of ken jij een bedrijf voor wie dit interessant kan zijn? Neem contact op met Maurice van der Meer via maurice@voetbalindebollenstreek.nl en we gaan samen op zoek naar de juiste manier op een maand lang jouw verhaal te vertellen.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 1-1Kagia
Van Nispen (zat.) 0-2Soccer Boys
Valken'68 5-4RCL
VVSB (zat.) 3-4 FC VVC
FC Boshuizen 1-6Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Foreholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)