Het seizoen zit erop. De meeste voetballers genieten inmiddels van een welverdiende vakantie aan de Spaanse costa’s. Een mooi seizoen is het geweest. Meest in het oog springend waren de haast vlekkeloze prestaties van VV Katwijk en SV Hillegom. Geen enkele regioploeg slaagde er via de nacompetitie in te promoveren, al was Foreholte angstig dichtbij. Wel positief: niemand degradeerde.

Voor VIDB was ons eerste volledige seizoen er één waar we van hebben genoten. De groei van de website zette zich tussen januari en mei onverminderd voort. Gemiddeld met zo’n 25% per maand. De bezoekersaantallen braken record op record met als hoogtepunt dinsdag 24 maart waarop we bijna 10.000 bezoekers mochten verwelkomen. Inmiddels zijn onze pagina’s nagenoeg vijf miljoen keer bekeken. Een duizelingowekkend aantal dat ons grote bereik prachtig weergeeft en ons bovendien motiveert VIDB kwalitatief naar een nog hoger niveau te brengen. Zie onder voor een overzicht van de statistieken.

Naast de schitterende cijfers kijken we ook terug op twee prachtige evenementen. Op 22 mei organiseerden we in samenwerking met Quiztion producties het eerste Kampioenschap van de Bollenstreek. Het was een uiterst geslaagde eerste editie, die absoluut naar meer smaakt. En wat te denken van onze benefietwedstrijd, gekoppeld aan de eerste VIDB BusinessCup. Een prachtige dag. Op het slotstuk – de benefietwedstrijd – kwamen veertienhonderd mensen af. Het moge duidelijk zijn dat wij óók hier met trots op terugkijken. Een pluim aan Foreholte is in deze overigens meer dan op zijn plaats.

Zomerstop betekent voor VIDB bepaald geen rustperiode. Sterker nog, we gaan volle kracht vooruit. We hebben flink wat ideeën op de plank liggen waarmee we hard aan de slag gaan om weer stappen vooruit te maken. Wil je hier op enige manier een bijdrage aan leveren of heb je zelf ideeën hoe we VIDB beter of leuker kunnen maken, weet ons te vinden via redactie@voetbalindebollenstreek.nl!

De komende weken neemt onze redactie iets gas terug, al zullen we het belangrijkste nieuws blijven melden. Woensdag wordt het speelschema van de Topklasse bekend, evenals de loting voor de KNVB-Beker.

Rest ons jullie een fijne vakantie te wensen. Geniet ervan en graag tot volgend seizoen op en langs de velden.

Met sportieve groet,

Team VIDB

Foto: Johanna Wever


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 13 aug.
Oefenduels
Koninklijke HFC3-4Ter Leede
FC Lisse0-1Katwijk
FC 's-Gravenzande0-3Rijnsburgse Boys
Noordwijk0-1VVSB
Quick Boys1-2Jong ADO Den Haag
Foreholteafg.Warmunda
Do. 15 aug.
Oefenduels
Quick Boys6-1TAC'90
Za. 17 aug.
KNVB-beker
VVSB2-4Harkemase Boys
FC Lisse1-2Ajax (ama.)
Ter Leede1-4Fortuna Wormerveer
FC Rijnvogels0-4O.S.S.'20
Oefenduels
Koninklijke HFC2-2Rijnsburgse Boys
Noordwijk4-0OJC Rosmalen
SJC5-0DTS Ede
Zandvoort4-0Valken '68
Hillegom2-1Van Nispen (zat.)
VVSB (zat.)2-2VVC
Katwijk4-0Velsen
Zo. 18 aug.
Oefenduel
SJC14.00Olympia Haarlem
Hillegom14.00DEM
Foreholteafg.Velsen
VVH/Velserbroek14.00Van Nispen (zon.)