ARC, de komende tegenstander van SJC, heeft een trainerswissel doorgevoerd. De Alphense club meldt dat per direct afscheid is genomen van Mark Evers. Nick Coster maakt als interim-trainer het seizoen af, om te beginnen zaterdag op de Lageweg tegen SJC.

Op de clubsite dankt voorzitter Irma Ligtvoet Evers voor zeven mooie jaren, maar geeft ze aan dat er een impuls nodig is.

“Dit seizoen, waarin Mark al vroeg aankondigde dat het zijn laatste zou worden, is tot nu toe teleurstellend verlopen. Het doel was om bij de eerste vijf te eindigen en te strijden voor een periodetitel, maar de realiteit is dat we nu in de degradatiezone staan. En met vier punten uit de laatste acht wedstrijden lijkt de negatieve spiraal met Mark aan het roer niet meer te kunnen worden doorbroken. Met nog een kwart seizoen te gaan hebben we de kansen nog in eigen hand, maar heeft het team naar onze overtuiging nieuwe energie nodig.”

De selectie van ARC krijgt komende zomer een flinke kwaliteitsinjectie, met onder meer drie spelers uit onze regio. Maarten Reyneveld en Willem Schonenberg komen over van FC Rijnvogels en Thijs Timmermans van Ter Leede.

Foto: Orange Pictures

Beluister ook: VIDB Café #10: SJC-trainer Marcel IJzendoorn en captain Timo Ruigrok

POPULAIRE BERICHTEN