Morgenavond is het eindelijk zover. Op Sportpark de Elsgeest neemt Team VIDB het op tegen het Foundation Team. Beide selecties zijn zo goed als bekend. Zeker na de bekendmaking van drie nieuwe namen voor het Foundation Team: de kersverse trainer van FC Lisse Arjan van der Laan, oud-Ter Leede speler Gertjan Tamerus en voormalig Lisser Gerald Sandel zijn morgen ook van de partij.

Volgend seizoen staat er een nieuwe trainer voor de groep op Ter Specke. Arjan van der Laan volgt Misha Salden op die een succesvolle periode met de Lissenaren afsloot. Van der Laan kende een mooie voetbalcarriere. Hij begon bij SV ARC om vervolgens een lange periode bij Sparta te verblijven. Daarna volgde nog FC Twente en ADO Den Haag. De aanvallende middenvelder speelde 227 wedstrijden betaald voetbal waarin hij 54 keer scoorde.

Gertjan Tamerus speelde slechts een seizoen in de Bollenstreek bij Ter Leede maar liet daar wel een prima indruk achter. Daarvoor speelde hij elf jaar betaald voetbal bij Haarlem, Heracles, NAC Breda en het Griekse AO Trikala. De aanvaller speelde 222 wedstrijden betaald voetbal waarin hij 31 keer scoorde.

Tot slot Gerald Sandel. Ook hij speelde lang bij Sparta maar ook bij FC Den Haag. Daarna streek Sandel neer op Ter Specke bij FC Lisse om zijn carriere ruim in de veertig zijn af te sluiten bij HBS. Sandel kwam tot ruim 200 wedstrijden betaald voetbal waarin hij 20 keer raak schoot.

Met deze drie mannen is de selectie nagenoeg compleet. Wellicht komen we vanavond of morgenvroeg nog met wat verrassingen! Het wordt mooi!

flyerdef


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen0-2Katwijk
Ter Leede2-0VVSB
Hoek1-0FC Lisse
Rijnsburgse Boys2-1De Treffers
Quick Boys1-1Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 21-2Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels1-1SJC
Valken '683-5Excelsior Maassluis 2
Kagia2-0VVSB (zat.)
TeylingenTer Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen