In totaal zijn drie regioclubs van de partij in het hoofdtoernooi van de KNVB Beker. Afgelopen vrijdag vond de loting voor de eerste ronde plaats en daar kwamen voor Rijnsburgse Boys, Katwijk en FC Rijnvogels allemaal thuiswedstrijden uit de bus. Na de vaststelling van de ontmoetingen is duidelijk geworden dat de duels over drie dagen worden verspreid.

De echte voetballiefhebber uit de streek wordt zodoende heerlijk op zijn wenken bediend. Op dinsdag openen Rijnsburgse Boys en De Graafschap het bal, vervolgens staat op woensdag FC Rijnvogels – SC Cambuur op het programma en op donderdag is het tijd voor Katwijk – DVS ’33.

Alle wedstrijden beginnen om 20:00 uur. Er staat in week 42 in het weekend geen competitievoetbal ingepland.

Wedstrijden

Dinsdag 18 oktober
Rijnsburgse Boys – De Graafschap (20:00)

Woensdag 19 oktober
FC Rijnvogels – SC Cambuur (20:00)

Donderdag 20 oktober
Katwijk – DVS ’33 (20:00)

In de eerste ronde stromen ook de clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie in. Alleen de clubs die Europees voetbal behaalden, hebben nog een ronde vrijstelling. FC Rijnvogels wist midweeks als enige van vijf regioclubs de tweede voorronde te overleven. De ploeg van Thomas Duivenvoorden rekende met ACV af: 1-0. Katwijk en Rijnsburgse Boys hoefden als gevolg van hun prestatie vorig seizoen geen voorrondes te spelen en waren rechtstreeks geplaatst voor de hoofdfase.

Foto: Rijnsburgse Boys

Lees ook: Rijnsburgse Boys loot De Graafschap, FC Rijnvogels ontvangt SC Cambuur

POPULAIRE BERICHTEN