De blessure van Katwijk-aanvoerder Michiel van Dam lijkt mee te vallen. Een scan wees uit dat de 25-jarige verdediger een heel klein scheurtje in zijn hamstring heeft opgelopen, zo laat trainer Cees Bruinink aan VIDB weten. ,,Hopelijk zijn we hem maximaal twee weken kwijt.”

Van Dam blijft het laatste jaar qua blessureleed weinig bespaard. Hij miste een groot deel van vorig seizoen en raakte in de seizoensouverture tegen Ter Leede opnieuw geblesseerd. Een spierscheuring kostte hem een kleine twee maanden.

De oud-speler van Telstar maakte op 26 oktober zijn rentree en stond zaterdag tegen IJsselmeervogels (1-5) voor de derde wedstrijd op rij in de basis. Al na tien minuten sloeg het noodlot toe en moest Van Dam zich laten vervangen.

Zijn vervanger Donny Rijnink kende eveneens een onfortuinlijke middag. De lange verdediger kreeg in de zestigste minuut een rode kaart wegens het neerhalen van een doorgebroken speler. Rijnink is voor drie duels geschorst, zo vertelde Bruinink eveneens aan onze redactie.

Foto: Aad de Winter/www.bobkat.nl


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Wie maakt de meeste goals?

Programma & Uitslagen

Za. 23 feb.
Scheveningen14.30VVSB
Noordwijk14.30ASWH
Jong FC Groningen14.30FC Lisse
DSO14.30Valken '68
VVSB (zat.)14.30Van Nispen (zat.)
Kagia14.30Koninklijke HFC
Van Nispen (zat.)1-1Blauw-Zwart
VVSB (zat.)1-0Nieuwkoop
Pancratius3-5Kagia
Kozakken Boys2-1Rijnsburgse Boys
Quick Boys2-1SteDoCo
VVSB1-3Katwijk
Zo. 17 feb.
Zeeburgia3-2Hillegom
Foreholte2-3GDA
Teylingen1-1KDO
WVC1-2Van Nispen (zon.)
Voorschoten '975-1Warmunda