Thomas Duivenvoorden heeft zondagochtend lovende woorden gekregen van Ron Jans. De trainer van FC Utrecht noemde de Noordwijkerhouter een ‘interessante trainer’.

Jans was te gast in Goedemorgen Eredivisie en werd daarin gevraagd naar jong trainerstalent. Hij kwam vervolgens met Duivenvoorden op de proppen. “Hij is een enorme aanhanger van De Zerbi (trainer van Brighton & Hove Albion, red.) en is drie dagen bij ons op bezoek geweest. Of hij het grootste talent is weet ik niet, maar het is wel een interessante trainer in ieder geval.”

Heel leergierig’
Jans baseert zijn mening op de dagen dat Duivenvoorden in de Utrechtse keuken meekeek. “Hij is zo leergierig en heeft ook een duidelijke mening. Verder heeft hij vooral rondgekeken en heb ik hem geen trainingen zien doen.”

In Goedemorgen Eredivisie was ook Hans Kraaij junior aanwezig. De voormalig trainer van FC Lienden staat te boek als iemand met goede contacten in de amateurwereld. Kraaij junior merkte op geluiden over lange trainingsavonden op Nieuw Zuid te hebben ontvangen.

“Ik heb ook wel van een paar spelers van Quick Boys gehoord dat ze zich soms anderhalf voor de training moeten melden om dan vervolgens anderhalf uur beelden te bekijken”, zei de televisiepersoonlijkheid.” En dan hard lachend. “Daar zijn de meeste spelers die linea recta uit hun werk komen niet zo erg gecharmeerd van.”

Kraaij junior vroeg Jans naar zijn mening op dit vlak. “Als je beter wilt worden, kun je daarmee mensen wel overtuigen dat dat helpt”, aldus Jans. En dan ook. “Misschien is het wel een teken dat deze trainer klaar is om de volgende stap te gaan maken.”

Foto: Orange Pictures

Lees ook: Quick Boys not amused over berichtgeving Rijnsburgse Boys: ‘Gaat nergens over’

POPULAIRE BERICHTEN