Katwijk heeft dinsdagavond een oefenzege op ODIN ’59 geboekt. In Heemskerk zegevierden de Katwijkers met 1-4. Tegen zijn oude club zag trainer Anthony Correia Lars Weistra, Tim Freriks, Mukhtar Suleiman en Ahmed El Azzouti doel treffen. Vier van de in totaal vijf goals vielen voor rust, alleen El Azzouti scoorde in het tweede bedrijf.

VVSB verloor voor eigen publiek met 2-3 van Jong Sparta. De paarsgelen kwamen in de tweede helft terug van een 0-2-achterstand, maar vlak voor tijd eisten de Spartanen alsnog de oefenzege op. De Noordwijkerhoutse goals werden gemaakt door proefspeler Leroy George en Jesse van Nieuwkerk.

Ook Ter Leede slikte een kleine nederlaag. In Haarlem won Kon. HFC met 2-1. Dirk Hoekstra maakte bij 2-0 de aansluitingstreffer met een fraaie kopbal.

ODIN ’59 – Katwijk 1-4 (1-3)
Goals: Weistra, Freriks, Suleiman, El Azzouti

VVSB – Jong Sparta 2-3 (0-1)
Goals: George, Van Nieuwkerk

Kon. HFC – Ter Leede 2-1 (1-0)
Goal: Hoekstra

Check ook: Geen enkelbreuk voor Katwijk-spits Botermans