Danny de Jel maakt definitief de overstap naar Katwijk. Een aantal uren geleden meldde VIDB de transfer al op basis van bronnen binnen Katwijk, maar toen ontkende trainer Cees Bruinink nog dat alles in kannen en kruiken was. Inmiddels zijn de laatste plooien gladgestreken.

,,We hebben vandaag alles rondgemaakt”, zegt Bruinink. ,,Er moesten nog wat dingen met Westlandia en zijn werk geregeld worden.”

Bruinink is vol lof over zijn aanwinst. ,,Je kunt hem vergelijken met Sybren Bartlema, die een aantal jaar geleden bij Noordwijk speelde. Het is een dynamische speler met een winnaarsmentaliteit. Ook aanvallend kan hij zijn steentje bijdragen, getuige zijn vier goals al dit seizoen.” De Jel, student aan de ALO, is de neef van aanvaller Donny van Oijen.

De Jel verruilde in 2009 Wilhelmus voor Westlandia. Hij debuteerde vervolgens voor de beker tegen FC Rijnvogels. In oktober werd De Jel gehuldigd voor zijn honderdste wedstrijd in de hoofdmacht van Westlandia. Tussendoor speelde hij nog een jaartje voor Voorschoten ’97.

Foto: website Westlandia

POPULAIRE BERICHTEN