Yordi Teijsse kwam zaterdag als invaller voor Ter Leede binnen de lijnen tegen Excelsior ’31 en dat mocht met recht verrassend worden genoemd. Anderhalve week geleden bracht de spits naar buiten dat hij door een knieoperatie dit seizoen niet meer in actie zou komen. Na een second opinion is echter besloten de operatie voorlopig uit te stellen.

,,Nadat ik het nieuws van de operatie hoorde, ben ik eigenlijk de hele week in de weer geweest”, vertelt Teijsse. ,,Ik heb heel veel artsen gesproken en mijn knie laten bekijken door kniespecialisten. Bij een van de beste artsen heb ik op het einde een second opinion laten doen.”

Teijsse: ,,Hij vond de MRI-scan van een matige kwaliteit en wil die eerst opnieuw doen. Bovendien vraagt hij zich af of het verstandig is om bij een jong iemand voor de tweede keer zo’n zware ingreep te doen. We zijn nu bezig met de plannen voor de langere termijn. De operatie is voorlopig uitgesteld.”

De 21-jarige Teijsse trainde donderdag voor het eerst weer mee. De 21 minuten speeltijd tegen Excelsior ’31 vormden een zware belasting. ,,Ik had natuurlijk anderhalve week niks gedaan. Laten we eerst maar eens kijken hoe mijn knie hierop reageert.”

Tekst: Hennie van de Weerd

Foto: Hans Schalk

POPULAIRE BERICHTEN