Ter Leede heeft de weg naar boven definitief ingezet. De Sassenheimers wonnen woensdagavond hun derde competitieduel op rij. Op bezoek bij Hoek werd een 1-2-zege geboekt. VVSB pakte in Utrecht een punt.

De slotfase, en met name de blessuretijd, van Hoek – Ter Leede was ronduit knotsgek. De thuisploeg kreeg in de toegevoegde tijd bij 1-1 een strafschop, maar die werd gestopt door doelman Daan Prins. Vervolgens was het aan de overzijde Marc de Kruys die Ter Leede de volle buit schonk. De ontlading in het bezoekende kamp was logischerwijs groot.

De broertjes De Kruijs waren uiteindelijk de gevierde mannen. Marc tekende dus voor de winnende goal, Luc had eerder in de tweede helft de 0-1 voor zijn rekening genomen.

George weer op dreef
VVSB vertrok met een puntje bij Hercules en bleef voor de zesde opeenvolgende wedstrijd ongeslagen. Leroy George was andermaal de grote man bij de Noordwijkerhouters: hij zorgde voor de 0-1 en de 2-2. De 1-1 viel snel na de openingstreffer. Vervolgens nam Hercules in de 57e minuut  de leiding, maar ditmaal kwam het Noordwijkerhoutse antwoord snel. George tekende in minuut 62 voor de laatste treffer van de avond.

Hoek – Ter Leede 1-2 (0-0)
Goals: Luc en Marc de Kruijs

Hercules – VVSB 2-2 (1-1)
Goals: George (2)