Denzel James keert terug op de amateurvelden. De aanvaller (29) heeft zich voor volgend seizoen verbonden aan eersteklasser Voorschoten ’97, competitiegenoot van Valken ’68.

Begin januari werd James geopereerd aan een hernia. “Het herstel gaat de goede kant op en ik ben onder goede begeleiding bezig om weer fit te worden. Wat mij betreft kan het niet snel genoeg gaan en ik ben dan ook van plan om voor het nieuwe seizoen topfit te zijn”, vertelt de Leidenaar op de website van zijn nieuwe club.

Twee periodes bij Noordwijk
James was een grote belofte in de jeugdopleiding van Ajax, maar brak niet door in Amsterdam. Via UVS belandde hij bij Noordwijk en op de Duinwetering liet hij enkele jaren mooie dingen zien. Door een sterk bekeroptreden tegen Sparta Rotterdam dwong hij een overstap naar de Rotterdammers af, maar het avontuur bleek van korte duur en James keerde terug in het rood-wit.

In de zomer van 2021 was FC Boshuizen zijn vervolgstap. Na een periode van inactiviteit trekt hij over een klein halfjaar weer zich kicksen onder.

Lees ook: Steun VIDB voor slechts 11 euro per seizoen en kom in het VIDB Elftal!

POPULAIRE BERICHTEN