Noordwijk heeft zaterdag de derby tegen Quick Boys gewonnen. Op sportpark Duinwetering zegevierde de thuisploeg met 2-1. Jesper de Vré kopte halverwege de tweede helft de openingsgoal tegen de touwen, waarna Sem van Oosten de marge zo’n tien minuten later verdubbelde. De 2-1 van Ivailo Staal kwam te laat voor Quick Boys.

Het duurde lange tijd voordat de derby echt ontbrandde. Het eerste uur hadden beide ploegen allebei wel wat dreigende momenten, maar Noordwijk en Quick Boys hadden elkaar redelijk in de tang. Noordwijk greep na rust wel de regie en werd daarvoor beloond. Op aangeven van Sabir Achefay kopte De Vré de 1-0 binnen. Zo deden twee voormalig Quick Boys-spelers hun oude club pijn.

Vervolgens ging het hard met de goals. Van Oosten zorgde met een fraaie controle en diagonaal schot voor de 2-0. De zege leek binnen voor Noordwijk, maar acht minuten voor tijd kopte invaller Staal de aansluitingstreffer tegen de touwen. Quick Boys ging nog wel voor de gelijkmaker, maar die bleef uit ondanks twee gevaarlijke momenten van invaller Levi van Duijn.

Noordwijk – Quick Boys 2-1 (0-0)
Goals Noordwijk: De Vré, Van Oosten. Goal Quick Boys: Staal