Voor de derde keer op rij organiseert VIDB samen met Kwis-Spelen.nl het ‘Kampioenschap van de Bollenstreek’. De afgelopen drie keer bleek de uitdagende quiz over het voetbal in de Bollenstreek een succes. Ook dit jaar belooft het weer een avond vol gezelligheid en plezier te worden, verwacht Hubert Habers, medeorganisator van de quiz. Twijfel je nog om mee te doen? Na het lezen van dit stuk hebben we je hopelijk overgehaald :).

Hoi Hubert, vertel eens….wat maakt het ‘Kampioenschap van de Bollenstreek’ zo leuk?
,,Het is gewoon een hele gezellige avond met dit jaar weer hopelijk veel afgevaardigden uit de hele regio. Naast het spelen van de quiz kan er lekker gekletst worden over het (Bollenstreek)voetbal. Mooi toch? Het mooie is dat deze quiz echt speciaal voor onze streek is gemaakt. Dat maakt het leuk en ook unieker dan andere quizzen.”

De afgelopen jaren is het een succes gebleken hè?
,,Het was de laatste keren gezellig druk ja, maar er kunnen natuurlijk altijd meer mensen bij. Het plan is dat er van iedere club een aantal enthousiastelingen aanwezig zijn. De vorige keren hebben we in vijftallen gespeeld. Nu gaan we dat anders doen door met teams van drie te spelen. Hopelijk is de drempel daardoor wat lager. Ik hoop dat er veel mensen van de verschillende clubs zullen komen. Gezonde rivaliteit is altijd mooi.”

Willem van Zuilen, de stem van de Bollenstreek, gaat het geheel presenteren. Dat kan bijna niet misgaan…
,,Hij kan dat zeker lekker aan elkaar praten, ja. De eerste keer presenteerde Jankees Faas van FC Lisse het. Vorig jaar deed Herman Nanninga, ook van Omroep West, dat. Willem heeft weleens eerder een quiz voor Kwis-Spelen.nl gepresenteerd en dat ging lekker hoor.”

De komende tijd zullen we jullie uitvoerig op de hoogte houden over de quiz. De grote vraag is natuurlijk of Quick Boys een nieuwe aanval op de troon gaat doen, na vorig jaar te zijn onttroond door FC Lisse, of dat er nieuwe gegadigden voor de titel op de loer liggen. Ongetwijfeld worden op verschillende sportparken in de streek al de messen geslepen. En? Hebben we je overgehaald? Opgeven voor de quiz kan via [email protected].

VIDB organiseert de quiz samen Kwis-Spelen.nl. Onze samenwerkingspartner houdt komende vrijdag (24 februari) ook een quiz, in de Nachtegaal in Lisse, gepresenteerd door NOS-commentator Jeroen Grueter. Wil je alvast in quizsferen komen, dan kun je je hier nog inschrijven.

POPULAIRE BERICHTEN