Een ongekende doelpuntenproductie in Rijsoord zaterdag. FC Rijnvogels liet geen spaan heel van de plaatselijke trots en won met liefst 0-10 (!). Halverwege stond het al 0-5 en in de tweede helft bracht hetzelfde aantal treffers zelfs de dubbele cijfers op het scorebord.

FC Rijnvogels kende een vliegende start en leidde al na negen minuten met 0-2. Toen een kleine minuten later Rijsoord tot een tiental werd gereduceerd, was het hek van de dam. Dennis Bakker, Roy van Leeuwen en Julian Dobbe scoorden iedere twee keer. Tom Bijen tekende in de 87e minuut voor Rijnvogels’ tiende.

Averij voor Teylingen
Teylingen leed zeldzaam puntenverlies. Op bezoek bij hekkensluiter MMO kwam de koploper niet verder dan 1-1. Het was voor de nog ongeslagen Sassenheimers de derde remise van het seizoen. De voorsprong op naaste belager Meerburg bedraagt nu drie punten.

DUNO – FC Rijnvogels 0-10 (0-5)
Goals: Bakker (2), Van Leeuwen (2), Dobbe (2), Tjin-Asjoe, Schonenberg, Michel, Bijen

Valken ’68 – Die Haghe 4-2 (2-1)
Goals: Langeveld, Afrikan (3)

Kagia – Westlandia 1-3 (0-3)
Goal: Lamboo

Van Nispen – Soccer Boys 1-3 (1-2)
Goal: Davina