Een kleine twee weken terug kondigden wij de allereerste VIDB BusinessCup aan. Tijdens dit toernooi nemen de businessclubs van alle clubs waar wij over schrijven het tegen elkaar op. Aan het eind van die dag weten we dus wie de best voetballende businessclub van de Bollenstreek heeft.

Inmiddels begint het deelnemersveld steeds meer gezicht te krijgen. Zo had Ter Leede vrij snel hun mannen geselecteerd. Maar ook FC Rijnvogels neemt de BusinessCup serieus met een rappe inschrijving. Het team van Foreholte gaat zelfs nog een stukje verder; die schijnen al in training te zijn. Kortom, het leeft en dat is alleen maar mooi om te horen.

De volgende businessclubs hebben hun selecties inmiddels rond: FC Rijnvogels, Ter Leede, VV Katwijk, FC Lisse en VV Foreholte. De trainers van Kagia, Van Nispen, VV Noordwijk, VVSB en SJC zijn er nog niet uit wie de selectie gaat halen, maar zijn druk bezig. Natuurlijk hopen we ook de andere clubs te mogen verwelkomen. De inschrijving sluit over een week.

De loting van de VIDB BusinessCup zal komende zondag 7 juni plaatsvinden op Sportpark de Elsgeest na afloop van het beslissende duel tussen Foreholte en SVDPW voor promotie naar de eerste klasse.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen0-2Katwijk
Ter Leede2-0VVSB
Hoek1-0FC Lisse
Rijnsburgse Boys2-1De Treffers
Quick Boys1-1Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 21-2Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels1-1SJC
Valken '683-5Excelsior Maassluis 2
Kagia2-0VVSB (zat.)
TeylingenTer Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen